După un an de pandemie, românii iau cu asalt destinaţiile de vacanţă. Locurile de cazare pentru 1 Mai, ocupate aproape în totalitate

După un an de pandemie, românii iau cu asalt destinaţiile de vacanţă. Locurile de cazare pentru 1 Mai, ocupate aproape în totalitate

Deşi suntem în plin val 3 al pandemiei de coronavirus, mobilitatea românilor este în creştere. Această mobilitate pare că va continua să crească, în contextul în care românii şi-au rezervat deja vacanţe şi la munte şi la mare, iar pentru mini-vacanţa de Paşte şi 1 mai locurile sunt deja aproape complet epuizate. Pe site-urile de rezervări, se poate constata că este foarte dificilă găsirea unor locuri libere.

„Sunt destul de multe rezervări pentru vacanţe în România pentru că este primul Paşte din pandemie pe care îl putem petrece în afara casei şi foarte mulţi s-au gândit din timp ce pot face cu această ocazie, e şi vacanţa pentru copii.

Sunt foarte multe variante pentru petrecerea acestei vacanţe şi în afara ţării şi sunt, de asemenea, foarte multe zboruri charter spre Egipt, sunt probabil mai mult de 15 şi nu sunt numai din Bucureşti ci şi din Craiova, Sibiu, Timişoara. Nu sunt doar spre Egipt ci şi spre destinaţii exotice – Maldive, Seychelles sau Dubai”, spune Gabriela Peşeţ, consultant în turism.

Locurile pentru vacanţe în România sau în străinătate sau epuizat destul de rapid, aşa că cei care îşi doresc să mai rezerve acum locuri pentru o vacanţă vor descoperi că este mult mai dificil.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt