După nenumărate lipsuri vine speranţa

După nenumărate lipsuri vine speranţa

Grija zilei de mâine este realitatea dură care loveşte multe familii din România. Sunt case în care iarna nu e niciodată cald, iar mâncarea n-a fost vreodată destulă. Sunt copii care nu merg la şcoală pentru că nu au nici rechizite sau haine, care au văzut brad doar în fotografii şi pe la care Moşul n-a trecut niciodată. Sunt poveşti reale şi dure care de multe ori rămân acolo unde se nasc. Atunci, însă, când trec de graniţele sărăciei, se găsesc oameni care să vindece.

Roxana Rotaru este psiholog şi preşedintele unei asociaţii din Iaşi. În fiecare an, în apropierea sărbătorilor obişnuia să facă bucurii copiilor pe care Moş Crăciun îi uită. Anul trecut, a apelat la preotul din Valea Adâncă să-i recomande două familii. Aşa a ajuns la 17 copii. Darurile de Crăciun s-au transformat într-un ajutor care a venit zi de zi.

De fiecare dată când o văd pe Roxana, bucuria celor mici este nemărginită.

În timp, de povestea Roxanei au auzit şi alţi oameni care, alături de ea, au reuşit să schimbe viaţa celor mici. Yanis
Pavel este unul dintre ei.

De campanie a auzit şi proprietarul unui restaurant din Iaşi care , în fiecare zi, trimite mâncare celor două familii.
Bucătarul pregăteşte meniuri speciale, mai ales pentru cei mici.

Povestea Roxanei Rotaru este despre bunătate, empatie şi dragoste. Singuri, oamenii pot face lucruri minunate, împreună, însă, pot schimba vieţi sau măcar, pot aduce speranţa că va fi…că poate fi mai bine.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt