Două minute de reculegere în Marea Britanie

Două minute de reculegere în Marea Britanie

Emoţia creşte la Londra, odată ce se apropie momentul înmormântării Reginei Marii Britanii. În capitală au început să sosească monarhi şi lideri din mai multe state ale lumii, care sunt invitaţi în această seară la o recepţie, găzduită de Regele Charles al III lea.

Pentru prima dată în istorie, nepoţii unei regine au stat la catafalcul monarhului. Prinţul William, prinţul Harry, Peter Phillips, Zara Tindall, prinţesele Eugenie şi Beatrice, Lady Louise Mountbatten-Windsor şi vicontele Severn au înconjurat catafalcul şi au stat de gardă timp de 15 minute.

Prinţul William şi prinţul Harry au purtat uniforme militare, iar ceilalaţi nepoţi erau îmbrăcaţi în negru complet.

Au venit să-şi ia rămas bun de la Regina Marii Britanii şi monarhi şi lideri de state. Sunt deja la Londra împăratul Japoniei, preşedintele Statelor Unite şi premierii statelor din Commonwealth conduse de monarhul britanic. Regele Charles a avut întrevederi cu toţi la reşedinţa sa.

Pentru ca cei mai importanţi lideri ai lumii să poată merge în siguranţă la catafalcul Reginei Elisabeta a II-a la Londra au fost impuse cele mai dure măsuri de securitate.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt