Dorel are drum în Suceava - Prima News

Dorel are drum în Suceava

Dorel a dat din nou lovitura! De această dată la Ipotesti, în Suceava! Primăria a făcut o rigolă pentru scurgerea apei. Până aici, este în regulă. Povestea însă abia acum începe: șanțul ajunge chiar până la jumătatea drumului, iar șoferii trebuie să fie maeștri ca să se poată strecura pe stradă.

Șanțul pe unde ar trebui să se scurgă apa, la Ipotești, a fost deviat pe sensul de urcare al mașinilor, iar acum șoferii sunt nevoiți să ocolească lucrarea. Muncitorii se scuză și spun că așa a fost gândit proiectul. Localnicii, însă, nu știu ce să mai creadă.

Liniaritatea rigolei s-a schimbat din cauza unui cămin de apă proiectat în urmă cu mai bine de 10 ani, care de asemenea a fost pus în mijlocul intersecției, însă localnicii se întreabă dacă nu cumva șanțul putea fi mutat pe marginea cealaltă a drumului. Deși în proiect, lățimea drumului este de patru metri, pe alocuri distanța dintre rigolă și cealaltă margine a străzii este de doar metri.

Reprezentanții primăriei spun că, la terminarea lucrării, drumul va arăta altfel.

Drumul cu pricina are o lungime de 3,5 km, iar lucrările sunt asigurate de Compania Națională de Investiții. Proiectul este în valoare de 4 milioane de lei.

Total
12
Shares
Total
12
Share