"Domnul Ţiriac habar n-avea!" Adevărul despre participarea Soranei Cîrstea la Jocurile Olimpice

"Domnul Ţiriac habar n-avea!" Adevărul despre participarea Soranei Cîrstea la Jocurile Olimpice

"Sori" a avut un start de an foarte bun şi a ajuns până pe locul 66 WTA, fiind depăşită în top de doar două românce: Simona Halep (locul 3) şi Patricia Ţig (locul 63).

În ultimele zilei au apărut informaţii cu privire la participarea Soranei Cîrstea la Jocurile Olimpice, iar prima variantă avansată a fost că Ion Ţiriac ar fi făcut lobby pentru ca sportivei să i se permită să fie prezentă la Tokyo.

George Cosac face lumină în acest caz şi susţine că federaţia cerut şi a obţinut o derogare, după startul excelent de an al Soranei Cîrstea. Sportiva mai are de îndeplinit doar o condiţie pentru a merge la JO: să nu coboare mai jos de locul 80 WTA până la finalul lunii iunie.

"Domnul Ţiriac n-are absolut nicio implicare. Nici n-a ştiut, habar n-avea de asta. Nu există niciun aranjament, cu Federaţia Internaţională nu te joci! Am discutat asta în Comitetul Director. Am văzut performanţele Soranei de la sfârşitul anului trecut şi din startul actualului sezon şi am decis să facem o adresă prin care să obţinem această derogare, chiar dacă n-a jucat în ultimii ani la Fed Cup.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt