Doi tineri şi tatăl lor, reţinuţi pentru trafic de droguri şi vânzare de substanţe cu efecte psihoactive

Doi tineri şi tatăl lor, reţinuţi pentru trafic de droguri şi vânzare de substanţe cu efecte psihoactive

Doi tineri din municipiul Piteşti şi tatăl lor, în vârstă de 50 de ani, au fost reţinuţi pentru trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, a anunţat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Cercetările în acest caz au fost efectuate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea procurorilor Serviciului Teritorial Piteşti al DIICOT, fiind efectuată şi o percheziţie la domiciliul suspecţilor.

"Din cercetări a reieşit că, din anul 2018 şi până în prezent, trei bărbaţi (tată şi fii), cu vârste cuprinse între 18 şi 50 de ani, ar fi comercializat, în municipiile Piteşti şi Constanţa, diverse cantităţi de droguri de risc şi substanţe cu efect psihoactiv", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

În urma percheziţiei au fost descoperite şi ridicate 15 grame de canabis, două ţigări confecţionate artizanal, patru comprimate ce păreau a fi droguri de mare risc, precum şi alte obiecte folosite în activitatea infracţională.

Cinci persoane au fost conduse la audieri, iar pentru trei suspecţi au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, precizează IPJ Argeş.

Sursa: Agerpres

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt