Doi copii, loviţi în zona trecerii de pietoni de o maşină; şoferiţa a părăsit locul accidentului

Doi copii, loviţi în zona trecerii de pietoni de o maşină; şoferiţa a părăsit locul accidentului

Doi copii din municipiul Sebeş au fost răniţi uşor, vineri, în timp ce traversau strada în zona unei treceri de pietoni de un autoturism condus de o femeie care, după o scurtă discuţie cu victimele, a părăsit locul, fără să anunţe evenimentul Poliţiei.

"Vineri, 11 martie 2022, în jurul orei 13.00, Poliţia Municipiului Sebeş a identificat o femeie de 33 de ani, din municipiul Sebeş, care este bănuită de săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. În dimineaţa zilei de 11 martie 2022, în jurul orei 08.00, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Traian din municipiul Sebeş, aceasta ar fi acroşat doi minori, de 13 şi 15 ani, care se aflau în zona unei treceri pentru pietoni", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

În urma accidentului, cei doi minori au suferit leziuni uşoare la picioare.

"Din primele cercetări, rezultă că femeia aflată la volanul autoturismului ar fi oprit imediat după producerea accidentului, iar după o scurtă discuţie cu victimele ar fi părăsit locul, fără să anunţe evenimentul. Cercetările sunt continuate", a precizat IPJ Alba. 

Sursa: Agerpres

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt