Directorul Sălii Polivalente, trimis în judecată de DNA

Directorul Sălii Polivalente, trimis în judecată de DNA

Directorul Sălii Polivalente din Bucureşti a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru abuz în serviciu. El este acuzat că ar fi încasat 56.000 de lei sub formă de salrii în condiţiile în care nici măcar nu mergea la locul de muncă. Colega noastră, Alexandra Popescu, are mai multe informaţii despre acest caz.

Potrivit anchetatorilor, Cătălin Buhăianu-Obuf, directorul Sălii Polivalente din Bucureşti, era angajat şi la Primăria unei comune din Botoşani, unde ocupa funcţia de administrator public.

Asta se întâmpla în perioada 2020-2021, numai că acesta nu mergea la locul de muncă deâct ocazional şi nu îşi îndeplinea atribuţiile de serviciu, spun procurorii DNA. Însă el ar fi încasat în acea perioadă 56.000 de lei din salarii, care au fost aprobate Claudiu Doroftei, inculpat şi el în acest dosar, care cunoşteade altfel şi situaţia lui Cătălin Buhăianu, care era şi în acea perioadă dierctor al Sălii Polivalente.

În plus, ambii inculpaţi ar fi semnat şi diverse documente prin care seatesta în mod nereal przenţa lui Buhăianu la locul de muncă de la primărie. Cătălin Buhăianu Obuf este acum cercetat pentru abuz în serviciu şi fals în înscrisuri oficiale.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt