Directorul Sălii Polivalente, trimis în judecată de DNA - Prima News

Directorul Sălii Polivalente, trimis în judecată de DNA

Directorul Sălii Polivalente din București a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru abuz în serviciu. El este acuzat că ar fi încasat 56.000 de lei sub formă de salrii în condițiile în care nici măcar nu mergea la locul de muncă. Colega noastră, Alexandra Popescu, are mai multe informații despre acest caz.

Potrivit anchetatorilor, Cătălin Buhăianu-Obuf, directorul Sălii Polivalente din București, era angajat și la Primăria unei comune din Botoșani, unde ocupa funcția de administrator public.

Asta se întâmpla în perioada 2020-2021, numai că acesta nu mergea la locul de muncă deâct ocazional și nu își îndeplinea atribuțiile de serviciu, spun procurorii DNA. Însă el ar fi încasat în acea perioadă 56.000 de lei din salarii, care au fost aprobate Claudiu Doroftei, inculpat și el în acest dosar, care cunoșteade altfel și situația lui Cătălin Buhăianu, care era și în acea perioadă dierctor al Sălii Polivalente.

În plus, ambii inculpați ar fi semnat și diverse documente prin care seatesta în mod nereal przența lui Buhăianu la locul de muncă de la primărie. Cătălin Buhăianu Obuf este acum cercetat pentru abuz în serviciu și fals în înscrisuri oficiale.Total
0
Shares
Total
0
Share