Dictatorii se fac de râs

Dictatorii se fac de râs
Digi24

Se laudă cu armament de ultimă generaţie, net superior duşmanilor, dar în realitate este exact pe dos. Vladimir Putin
s-a lăudat cu un câine robot capabil să lanseze grenade antitanc! În fapt, maşinăria poate fi cumpărată de oricine,
online, pentru o sumă modestă. Şi în Belarus, preşedintele Lukaşenko tocmai voia să se laude cu un nou model de
motocicletă când în faţa camerelor a aflat că toate piesele acesteea sunt produse în China. Filmarea face deja deliciul
internetului.

Un câine robot cu un lansator de grenade antitanc în spinare a fost prezentat în faţa liderului de la Kremlin la o expoziţie
de armament de la Moscova. Exact în plină invazie a lui Vladimir Putin în Ucraina.
Numai că imaginile au fost analizate de publicaţia de specialitate occidentală The Drive, iar rezultatul arată că acest câine robot îmbrăcat în costum tactic este de fapt un robot bionic produs în China ce poate fi cumpărat de pe un site comercial ultracunoscut. Şi numai pentru 3700 de dolari. Costumul ninja cu care este imbracat câinele rusesc maschează de fapt originalul…chinezesc.

Expoziţia a fost prezentată cu fastul propagandei ruse. Atracţia- robotul ninja nu se ştie de fapt dacă este capabil să ochească sau să tragă cu respectivul lansator de grenade antitanc. Şi aceasta, chiar dacă Vladimir Putin se laudă cu armamentul său pe care îl consideră superior celui occidental.

O anchetă a agenţiei Reuters dezvăluie că pe frontul din Ucraina ruşii au folosit armament cu sute de tipuri de componente occidentale.

Un alt lider şi un înfocat susţinător al regimului de la Moscova, preşedintele Belarusului Aleksandr Lukaşenko s-a făcut de râs la o expoziţie unde i se prezenta o motocicletă produsă autohton. În timp ce era filmat punând întrebări, Lukaşenko a aflat că… piesele motociletei erau toate produse în China.

În urma vizitei, preşedintele dictator a dat ordin ca directorul întreprinderii să fie schimbat.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt