Diana Şoşoacă atinge recorduri de lipsă de bun simţ în acţiunile unui parlamentar

Diana Şoşoacă atinge recorduri de lipsă de bun simţ în acţiunile unui parlamentar

Liderul grupului USR din Senat, Radu Mihail, a susţinut, miercuri, că orice derapaj de comportament al unui parlamentar trebuie sancţionat, iar Diana Şoşoacă a atins "recorduri de lipsă de bun simţ" în acţiunile sale.

"Este un fenomen pe care îl observăm de la începutul legislaturii în Parlament. Cred că atinge recorduri de lipsă de bun simţ în acţiunile unui parlamentar şi evident că trebuie sancţionat orice derapaj. În ceea ce priveşte interacţiunea dezastruoasă cu cetăţenii ai altor state, ajungem să fim traşi de mânecă de către parteneri europeni. Este regretabil. Din fericire pentru noi, însă, sunt convins că cetăţenii italieni îi cunosc pe români şi din alt unghi", a afirmat Radu Mihail, la Senat.

Senatoarea Diana Şoşoacă a avut vinerea trecută un conflict cu o echipă de televiziune din Italia pe fondul întrebărilor adresate, în urma căruia a sunat la 112. În acest context, soţul senatoarei, Dumitru Silvestru Şoşoacă, este urmărit penal de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub control judiciar, pentru ultraj, el fiind acuzat că a lovit un poliţist. 

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt