Detalii şocante în cazul accidentului din Capitală în care două fetiţe au fost lovite de maşina poliţiei

Detalii şocante în cazul accidentului din Capitală în care două fetiţe au fost lovite de maşina poliţiei

Apar imagini şi detalii şocante în cazul accidentul de ieri din Bucureşti în care o fetiţă de 13 ani a murit şi una de 11 ani a fost rănită, după ce au fost lovite de o maşină de poliţie. Politistul conducea cu viteză, desi nu era in misiune. A fost audiat ore bune de procurori şi pus sub control judiciar. E cercetat pentru omor din culpă. Fetiţa rănită este şi acum în spital. Între timp, trupul neînsufleţit al micuţei accidentate mortal a fost depus la capelă.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona se vede cum cele două fetiţe se asigură înainte de a păşi pe trecerea de pietoni. Mergeau spre şcoală, în momentul în care au fost spulberate de autospeciala de politie , care , potrivit martorilor, venea cu viteză. Din păcate, una dintre ele nu a avut nicio şansă.

Imediat după impact, martorii l=au fotografiat pe politist cum verifica starea victimei de pe asflat …cu piciorul. In tot acest timp vorbea la telefon. Cel mai probbabil sunase la 112.

Politistul este Acum cercetat pentru ucidere din culpă. Potrivit procurorilor, avea viteză şi nu a acordat
prioritate victimelor. Mai mult, nu era in misiune, care să justfice graba. Constantin Popescu are 27 de ani şi intrase în sistem în 2017. Avea permisul din anul 2012. În anul 2016, potrivitr poliţiei Capitalei, şi l-ar fi preschimbat în Marea Britanie.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt