Despărţire cu ciocanul

Despărţire cu ciocanul

O femeie din Timişoara a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost lovită în cap cu ciocanul. Este vorba de Daniela Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guţă, iar agresor este actualul soţ al acesteia. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Daniela Roba a fost în urmă cu câţiva ani iubita cunoscutului manelist Nicolae Guţă. Cei doi s-au despărţit şi timişoreanca s-a măritat cu actualul ei sot, Daniel Balaciu. Totul părea perfect. Cei doi au împreună două fetiţe, iar Daniela şi-a deschis un salon de machiaj. În urmă cu ceva vreme au aparut primele probleme în cuplu. Cei care îi cunosc spun că bărbatul devenise foarte posesiv şi gelos.

Cei doi urmau să divorţeze săptămâna aceasta. Numai că, duminică seara, bărbatul a luat cele două fetiţe şi le-a dus la bunici, iar apoi s-a întors acasa şi a aşteptat ca Daniela sa adoarmă. Anchetatorii spun că bărbatul a luat un ciocan şi s-a năpustit asupra ei. A lovit-o de mai multe ori la nivelul capului şi peste mâini. Apoi, a aşteptat câteva ore şi a sunat la 112.

Ajunsă la spital, Daniela Roba a fost supusă imediat unei intervenţii chirurgicale. Acum, este internată în secţia de terapie intensivă. Medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele ei de recuperare. Bărbatul a fost reţinut şi dus la audieri. Timp de 24 de ore a stat în arestul poliţiei fiind acuzat acum de tentativă de omor.

Avocata victimei spune că soţul ei şi-a premeditat atacul. Rudele Danielei se tem acum pentru viaţa celor două fetiţe care sunt la bunica paternă. Soţul agresor a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt