Deputat USR despre premierul Ciucă: A făcut un gest care l-a coborât în ochii mei – a chemat copiii şi părinţii să facă scut din ei în faţa sindicaliştilor. E bine pentru români că scapă de Nicolae Ciucă

Deputat USR despre premierul Ciucă: A făcut un gest care l-a coborât în ochii mei – a chemat copiii şi părinţii să facă scut din ei în faţa sindicaliştilor. E bine pentru români că scapă de Nicolae Ciucă

Tensiuni între Putere şi Opoziţie din cauza banilor pe care îi cer profesorii şi personalul nedidactic, mai ales după anunţul Executivului că le va da dascălilor carduri precum cele de energie.

„Acum câteva săptămâni au fost date granturi de 300 de milioane pentru câteva firme de apartament cu 14 angajaţi, asta în condiţiile în care profesorilor li s-au promis sume forfetare care afectează bugetul mult mai puţin”, a declarat la Prima News deputatul USR Ionuţ Moşteanu.

 

El a criticat dur guvernarea Ciucă şi a spus că abia aşteaptă să se termine.

„A făcut un gest care l-a coborât în ochii mei – a chemat copiii şi părinţii să facă scut din ei în faţa sindicaliştilor. E bine pentru români că scapă de Nicolae Ciucă, ne lasă cu o inflaţie mare, cu o datorie publică istorică, o grevă puternică a profesorilor. A trecut cu tancul, ca orice general care se respectă, legile învăţământului. A avut 70 la sută din Parlament şi nu a făcut nimic, marele general n-a avut tupeul să se atingă de marile probleme din PNRR, cum ar fi pensiile speciale”, a spus Moşteanu.

Deputatul PSD Daniel Suciu a reiterat că, după ziua de azi, ar trebui ca mandatul actualului Guvern să înceteze prin demisia premierului.

 

„Eu cred că odată ce premierul Ciucă îşi va depune mandatul intrăm într-un calendar accelerat şi tranziţia se va face extrem de repede. Din partea PSD am stopat orice discuţii de portofolii şi de nume, vom relua discuţia când negocierile cu sindicatele profesorilor vor intra pe un făgaş de rezolvare. Credem că şi dreptul elevilor de a merge la şcoală trebuie respectat”, a adăugat deputatul PSD.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt