De la copii pentru copii

De la copii pentru copii

De la copii pentru copii! De la cei norocoşi pentru cei a căror viaţă nu e mereu sub o stea norocoasă. Sub această deviză s-a desfăşurat la Dej Târgul de Crăciun al şcolilor. Un proiect caritabil care, de mai bine de 15 ani, adună sub umbrela sa elevii din oraşul transilvănean. Pentru că de Crăciun e frumos să fii mai bun, sute de copii participă la acest târg şi vând cu bucurie obiecte realizate chiar de ei. Banii strânşi astfel merg către copiii mai puţin norocoşi.

După doi ani de pauză, din cauza pandemiei, targul şi-a deschis din nou porţile la şcoala gimnazială Mihai Eminescu. Sala de sport s-a umplut rapid de copii, dornici să facă bine. Printre colinde şi momente artistice, părinţii, copiii, dar şi profesorii s-au putut bucura de produsele târgului de Crăciun aduse de cele 11 scoli participante.

Târgul este deja o tradiţie în oraş, iar oamenii vin cu drag pentru că ştiu că gestul lor le dă posibilitatea unor copii mai puţin norocoşi să aibă un Crăciun mai vesel.

Pentru ediţiile următoare organizatorii doresc ca târgul sa se ţină într-un spatiu mult mai mare, pentru a putea atrage şi mai multi vizitatori şi, astfel, sa strângă mai mulţi bani pentru copiii necăjiţi.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt