Dar din dar se face şcoală

Dar din dar se face şcoală

Elevii unei şcoli din Buzău au primit deja cadoul de la Iepuraş. Fiecare copil, dar şi profesorii, au au de acum câte o tabletă care le va permite în sfârşit să participe la cursurile online. Darul a venit tocmai de la Bucureşti.

Cu zâmbetul pe buze şi emoţionaţi, elevii şcolii Scorţoasa din Buzău fac cunoştinţă pentru prima dată cu aplicaţia Zoom. Pentru ei, şcoala online a fost o corvoadă. Nu au avut tehnologia necesară cursurilor online. Însă de acum, lucrurile s-au schimbat. Elevii Colegiului Mihai Viteazu au colectat deşeuri, iar cu banii obţinuţi din vânzarea acestora au reuşit să-i ajute pe alţi copii mai puţin norocoşi.

Peste 150 de elevi au contribuit la această campanie. În trei luni au strâns o tonă de deşeuri. Efortul lor a echivalat cu 79 de tablete, câte una pentru fiecre elev de la şcoala Scorţoasa, şi 8 laptopuri pentru fiecare profesor

Pe 5 mai elevii se vor întoarce la cursuri. Însă majoritatea dintre ei vor continua să facă orele în mediul online . Doar cei din clasele terminale, a 8-a şi a 12-a, care vor fi prezenţi în bănci la reînceperea şcolii.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt