Daniel Duţă, actorul român din serialul ,,Otomanii": Încerc să păstrez o imagine aşa cum sunt eu!

Daniel Duţă, actorul român din serialul ,,Otomanii": Încerc să păstrez o imagine aşa cum sunt eu!

Actorul Daniel Nuţă este invitatul Marinei Niţoiu la podcastul ,,Spune-mi cine eşti” de la Prima NEWS, difuzat duminică, 26 februarie, de la ora 23.00.  Interpretul lui Vlad Ţepeş din serialul ,,Otomanii” de pe Netflix este unul dintre cei mai în vogă şi apreciaţi actori români.

Aşa că Marina Niţoiu i-a lansat provocarea ,,Spune-mi cine eşti".  Daniel îşi aminteşte momentul în care a aflat că îl va juca pe Vlad Ţepeş. ,,M-a sunat Domnica şi mi-a spus că am luat. 5 minute nu am fost om… Ţipam prin casă de bucurie!”  

Înculisele filmărilor la serialul „Ascensiunea imperiilor: Otomanii. Mahomed vs. Vlad“  nu a fost deloc uşor după cum mărturiseşte actorul. ,,Şi eu şi Radu Micu am mers cu două săptămâni înainte de a începe filmările să ne întâlnim cu cascadorii, cu regizorul. Ne-am pregătit destul de mult. Şi după ce au început filmările aveam coregrafii de luptă. Ne-au dat 2 iatagane, care, de fapt, nu sunt iatagane.”  

Pentru Daniel Nuţă, serialul difuzat de Netflix a venit ca o recompensă a anilor susţinuţi de muncă. ,,Au fost două secvenţe din scenariu, pe care ulterior le-am filmat în Turcia. Au fost foarte diferite una de cealaltă, complicate, importante pentru traseul personajului din serial. După casting a fost o întâlnire pe Zoom cu regizorul. După, au fost două sau trei săptămâni în care nu am ştiut nimic şi înnebuneam. Şi m-a sunat Domnica (n.r. Domnica Cîrciumaru, casting director) şi mi-a spus că am luat. Am avut timp să mă bucur teri luni, la filmare în Turcia, de fiecare momenţel în parte.”

Multe alte detalii de culise şi din viaţa personală şi profesională a lui Daniel Nuţă, în  podcastul «Spune-mi cine eşti”, difuzat de Prima NEWS de duminică, 26 februarie, de la ora 23.00.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt