DA pentru totdeauna. Smiley şi Gina sunt soţ şi soţie

DA pentru totdeauna. Smiley şi Gina sunt soţ şi soţie

,,Dansăm aşa prin viaţă şi vom dansa până la sfârşitul dragostei"! Sunt cuvintele pline de emoţie ale lui Smiley şi ale Ginei Pistol. Într-o superbă zi de mai, înconjuraţi de mulţi prieteni, şi-au spus Da. Apoi au petrecut alături de toţi cei dragi, peste 300 de oameni, într-un decor de poveste, cu multe flori albe şi verzi. A fost cu siguranţă nunta anului. Peste 300 de oameni au dansat până la răsărit însă mirele şi mireasa au fost sufletul petrecerii.

Cei doi s-au cununat civil în jurul orei 14 şi după aceea au mers şi la biserică acolo unde şi-au jurat iubire veşnică. Cei doi îndrăgostiţi au tinuţ cont şi de tradiţii. Au dormit separat cu o noapte înainte de nuntă. Smiley spune că a vrut să o vadă pe Gina direct în rochie de mireasă.

Odată ajunşi la restaurant, mirii au dat startul distracţie alături de prieteni şi familie. Peste 300 de oameni au participat la nunta anului. Smiley şi Gina spun că voiau să facă nuntă de mulţi ani, dar nu au putut din cauza pandemiei. Acum însă a venit într-un final şi ziua cea mare, o zi pentru care au muncit mult. Şi..au avut şi ajutoare.

Povestea de dragostea dintre Gina şi Smiley a început în urmă cu 7 ani. Au împreună şi o fetiţă pe nume Jospehine în vârstă de doi ani.

foto: facebook.com/GinaPistolOfficial

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt