Cursă ilegală de off-road oprită de localnici - Prima News

Cursă ilegală de off-road oprită de localnici

O cursă off-road ilegală din Munții Maramureșului a fost anulată! Furioși că vor fi distruse arii protejate, localnicii s-au mobilizat și i-au ajutat pe polițiști să-i prindă atât pe organizatorii din Austria, cât și pe participanți. Cursa era prezentată oficial ca o excursie în natura. In realitate, era o competiție în toată regula, la care participau zeci de pasionați de sporturi extreme.

Așa-zisa excursie în natura sălbatică a Munților Maramureșului și Bistriței a adus în zona Lacului Sigmir zeci amatori de sporturi extreme din Austria și un numar la fel de mare de vehicule puternice, modificate pentru a face față terenurilor accidentate. Localnicii au aflat și au cerut autorităților să intervină pentru ca austriecii să nu distrugă zonele sălbatice din ariile protejate.

Prefectul de Maramureș s-a arătat și el foarte indignat de faptul că acești așa-ziși turiști nu folosesc traseele indicate de autorități. Nu este prima dată când autoritățile maramureșene se confruntă cu asemenea situații.Total
0
Shares
Total
0
Share