Cursă ca-n filme în Capitală

Cursă ca-n filme în Capitală

A fost urmărire ca în filme noaptea trecută în Bucureşti după ce un şofer a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor. Oamenii legii au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă, dar fără succes, pentru că bărbatul nu a vrut să oprească. Într-un final, poliţiştii au reuşit să îl blocheze pe un câmp, iar după ce l-au legitimat au descoperit că fugarul nici măcar nu avea permis de conducere.

Era ora două noaptea când poliţiştii din Capitală se aflau pe teren. În timpul unei razii obişnuite, au vrut să oprească un şofer, însă acesta a refuzat şi a accelerat, încercând să scape de oamenii legi. Atunci a început urmărirea.

Poliţiştii au anunţat prin staţie că există un şofer care nu a vrut să oprească la semnalele acustice, iar mai multe
echipaje din zonă au plecat în urmărire acestuia. Nu mai puţin de 6 maşini de poliţie erau în urmărirea fugarului.În zadar. A fost momentul în care s-a decis dechiderea focului! Nici asta nu l-a determinat pe bărbat să oprească! După km buni…poliţia a reuşit totuşi sa-l blocheze.

Bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest şi nici nu a vrut să i se recolteze probe biologice la Institutul Naţional de Medicină Legală. Poliţiştii l-au dus la secţia de Poliţie 19 pentru audieri

Probleme cu legea au avut aseară mai mulţi şoferi din Capitală. Poliţiştii au dat 61 de amenzi în valoare de aproape 20 de mii de lei. Majoritatea pentru modificările neomologate pe care şoferii şi le fac la maşini.

Bărbatul a primit o amendă de 870 de lei, a rămas fără certificatul de înmatriculare, dar şi fără plăcuţe. În total,
noaptea trecută au fost retrase alte 28 de certificate de înmatriculare.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt