Cursă ca-n filme în Capitală - Prima News

Cursă ca-n filme în Capitală

A fost urmărire ca în filme noaptea trecută în București după ce un șofer a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Oamenii legii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă, dar fără succes, pentru că bărbatul nu a vrut să oprească. Într-un final, polițiștii au reușit să îl blocheze pe un câmp, iar după ce l-au legitimat au descoperit că fugarul nici măcar nu avea permis de conducere.

Era ora două noaptea când polițiștii din Capitală se aflau pe teren. În timpul unei razii obișnuite, au vrut să oprească un șofer, însă acesta a refuzat și a accelerat, încercând să scape de oamenii legi. Atunci a început urmărirea.

Polițiștii au anunțat prin stație că există un șofer care nu a vrut să oprească la semnalele acustice, iar mai multe
echipaje din zonă au plecat în urmărire acestuia. Nu mai puțin de 6 mașini de poliție erau în urmărirea fugarului.În zadar. A fost momentul în care s-a decis dechiderea focului! Nici asta nu l-a determinat pe bărbat să oprească! După km buni…poliția a reușit totuși sa-l blocheze.

Bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și nici nu a vrut să i se recolteze probe biologice la Institutul Național de Medicină Legală. Polițiștii l-au dus la secția de Poliție 19 pentru audieri

Probleme cu legea au avut aseară mai mulți șoferi din Capitală. Polițiștii au dat 61 de amenzi în valoare de aproape 20 de mii de lei. Majoritatea pentru modificările neomologate pe care șoferii și le fac la mașini.

Bărbatul a primit o amendă de 870 de lei, a rămas fără certificatul de înmatriculare, dar și fără plăcuțe. În total,
noaptea trecută au fost retrase alte 28 de certificate de înmatriculare.Total
0
Shares
Total
0
Share