Cum te pot îmbolnăvi curele de detoxifiere. Experienţa unei tinere: A slăbit aproape 20 de kilograme, însă apoi au urmat problemele

Cum te pot îmbolnăvi curele de detoxifiere. Experienţa unei tinere: A slăbit aproape 20 de kilograme, însă apoi au urmat problemele

Curele de detoxifiere, un trend al ultimilor ani şi în România, pot fi extrem de periculoase pentru sănătate, atrag atenţia medicii. Mulţi apelează la astfel de cure cu gândul că îşi ajută organismul să se echilibreze după perioadele de excese alimentare. Alţii, din dorinţa de a scădea în greutate. Indiferent de motive, rezultatul este acelaşi. Consumul exclusiv de sucuri din fructe sau ceaiuri este un şoc pentru organism şi poate aduce boli grave.

Oana a încercat în repetate rânduri să slăbească, dar dietele convenţionale nu au dat rezultat. Spune că a căzut în plasa curelor de detoxifiere, a slăbit aproape 20 de kilograme, însă apoi au urmat problemele.

Oana Achim: Aveam în minte să mă apuc de o cură, regim ceva, care să mă ajute să pierd kilogramele în plus. Bombardată fiind pe internet cu tot felul, despre minuni pe care le face sucul verde detoxifiant pentru slăbit, am început să folosesc acest suc verde detoxifiant cam zece zile, apoi făceam pauză. Am pierdut vreo 20-22 de kilograme, eram super happy, nu-mi venea să cred că e real. După care, am revenit la stilul meu de viaţă si am observat că am început să mă îngraş extrem de rapid. Am ajuns să cântăresc mai mult decât greutatea iniţială. Am realizat că am rămas şi cu o sensibilitate la stomac, arsuri, usturimi, nu mai eram eu, nu mă mai simţeam bine cu mine.

Afla mai multe desprecura de slabireimbolnavire
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt