Cum s-ar putea rezolva problema gropilor din Bucureşti. Avertismentul specialiştilor în siguranţă rutieră

Cum s-ar putea rezolva problema gropilor din Bucureşti. Avertismentul specialiştilor în siguranţă rutieră

Capitala României a devenit un labirint pentru şoferi după ce gropile au împânzit principalele artere. Sezonul rece a lăsat urme vizibile în drumuri, în vreme ce responsabilii nu se grăbesc să acopere craterele periculoase. Specialiştii în siguranţă rutieră spun că atât timp cât problemele de infrastructură nu sunt trecute în procesele verbale după accidente, nimeni nu se va grăbi să facă drumurile mai sigure.

Nici nu a trecut bine sezonul rece că problemele au şi apărut în Bucureşti. Peste tot şoferii au de evitat capcanele de pe şosea, iar specialiştii spun că efectele pot fi extrem de periculoase.

Sorin Ene, pilot: Au devenit adevărate cratere fără niciun fel de exagerare. Sunt două aspecte foarte importante negative. Unul, care ţine de siguranţa circulaţiei tuturor participanţilor la trafic, şoferi, biciclişti. Nici nu îţi trebuie viteză foarte mare când ai dat într-o groapă tot ce înseamnă sistem de direcţie, care face parte din elementele de siguranţă pot ceda şi se pot rupe instantaneu motiv pentru care dinamica maşinii are de suferit, maşina este imposibil de controlat, iar impactul inevitabil.

Specialiştii în siguranţă rutieră spun că problema gropilor riscă să rămână una fără rezolvare pe termen lung.

Afla mai multe desprebucurestigropirezolvaresosea
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt