Culorile vibrante, trendul anului 2023

Culorile vibrante, trendul anului 2023

2023 va fi un an al culorilor. Asta arată trendurile în materie de machiaj şi vestimentaţie. Vorbim aşadar despre un an care ne va permite să ieşim din tipar şi să avem curajul să îndrăznim. Machiajele într-o singură culoare sau ţinutele compuse integral într-o culoare vibrantă vor fi vedete anul viitor. Iar acest trend se aplică şi la capitolul coafuri.

Culori vibrante, machiaje îndrăzneţe şi femei curajoase care vor să iasă din tipar. Aşa putem caracteriza 2023 atunci când ne gândim la partea de makeup. Anul viitor va fi un an al contrastelor şi al machiajelor care ies în evidenţă prin strălucire, naturaleţe şi culoare.

Pietrele integrate în machiajul ochilor sau lipite pe faţă vor fi, de asemenea, un trend tot mai întâlnit anul viitor.
Culoare întâlnim şi în ceea ce priveşte părul. În 2023 vom renunţa la blondul gri, care a fost un trend al ultimilor ani. Nici părul foarte lung nu se mai poartă anul viitor. Hairstyliştii ne recomandă părul drept, tunsorile de lungime medie şi bretonul asimetric.

Culorile tari sau pastelate nu vor lipsi nici din ţinutele anului 2023. De asemenea, stiliştii ne recomandă şi o întoarcere în anii 30 pe când alegerile vestimentare erau cât se poate de feminine.

Articolele vestimentare tip cargo, costumele, dar şi rochiile tip A sunt un trend pe care îl vom vedea extrem de des anul viitor. De asemenea, designerii ne recomandă şi fustele mini, dar şi o întoarcere în anii 2000 când pantalonii cu talie joasă erau la modă.

foto: teamdeals.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt