Cu bucătarul după tine în vacanţă

Cu bucătarul după tine în vacanţă

Un bucătar care să meargă cu tine în vacanţă şi care să-ţi pregătească cine deosebite, după bunul tău plac! Iar bucătarul să fie unul dintre cei mai buni din ţară! Nu e doar un vis. Cine doreşte o astfel e experienţă o poate regăsi în anumite pachete de vacanţă. Iar premiera aceasta se scrie în Antalya.

Cum ar fi ca în timp ce stai la soare pe şezlong în Turcia, bucătarul pe care l-ai urmărit la televizor să îţi pregătească o cină a la carte chiar în resortul în care eşti cazat? O astfel de experienţă poate deveni realitate în această vară, într-un sejur în regiunea Antalya.

Practic este vorba de un sejur de şapte nopţi care conţine trei cine a la carte. Una într-un restaurant cu specific local din Antalya, celelalte în două resorturi diferite. Turiştii români se pot delecta cu mâncăruri uşoare, internaţionale, bazate pe legume, peşte şi multă verdeaţă. De pe farfurii nu lipsesc nici preparatele din vită, pregătite într-un mod special.

Şi pentru o experienţă completă, nu pot fi lăsate deoparte nici preparatele tradiţionale. Un sejur de acest fel pleacă de la 1.000 de euro în sezon. Dincolo de experienţa culinară inedită, sejurul conţine 7 nopţi de cazare într-un resort all inclusive de cel puţin 4 stele din regiunea Antalya.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt