Cronica unei morți anunțate - Prima News

Cronica unei morți anunțate

Bătrâna de 84 de ani care ar fi fost umilită de infirmierele spitalului din Craiova, de la care ar fi trebuit să primească ajutor, a murit. După o lungă suferință în spital, fiind scăpată de pe targă pe ciment, jignită și smucită de asistente, femeia s-a stins din viață în urma unui stop cardiorespirator. Autoritățile continuă ancheta la spital, iar angajații care au fost de gardă în acea zi au fost deja audiați. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Sunt cuvintele femeii în vârstă 84 de ani care, pe patul de spital, povestea momentele cumplite prin care a trecut în spital. Acum trei săptămâni, femeii i-a fost amputat un picior. Umilințele au început la scurt timp după intervenția chirurgicală.

La scurt timp după ce nepoata femeii a sesizat autoritățile și a făcut public cazul bunicii sale, cadrele medicale au anunțat-o că bătrâna a murit. Tânăra nu poate uita felul în care femeia ar fi fost tratată în spital.

Ancheta autorităților continuă în spital. Angajații unității sanitare, care în acea zi au fost la serviciu, au fost deja audiați. Directorul medical al spitalului recunoaste că nu este prima dată când primește sesizări referitoare la comportamentul inadecvat al unora dintre infirmiere.

La începutul lunii noiembrie, mai mulți angajați din același spital au fost acuzați de malpraxis după ce o altă femeie, de 80 de ani, a murit la scurt timp după ce a fost internată.

Total
1
Shares
Total
1
Share