Criminal periculos prins în România

Criminal periculos prins în România

Claudiu Rotariu era dat în urmărire internaţională încă din 2016. La acea vreme, bărbatul, în vârstă de 27 de ani, împreună cu alte trei persoane, au omorât un italian în parcarea unui supermarket. Doar unul dintre criminali a fost prins imediat, iar Claudiu Rotariu a reuşit să scape. Până acum, când poliţiştii din Iaşi au reuşit să îl prindă chiar în locuinţa surorii sale.

Crima a avut loc pe 12 august 2016. Un italian, pe numele său Werner De Bianchi, în vârstă de 36 de ani, a fost bătut de cei patru români în parcarea unui supermarket la câţiva kilometri de localitatea Tropea. La un moment dat, unul dintre agresori l-a înjunghiat. Înainte să moară, victima l-a identificat pe Alex Onofrei, cel care a şi mânuit cuţitul.

Claudiu Rotariu le-a spus magistraţilor că atât el, cât şi ceilalţi doi bărbaţi, ar fi fost obligaţi de Onofrei să participe la faptă. Aceştia au recunoscut însă că l-au bătut pe italian chiar şi în momentul în care se afla la pământ.

Rotariu a fost prezentat Curţii de Apel din Iaşi în vederea extrădării pentru a ispăşi pedeapsa în Italia. Poliţiştii sunt acum pe urmele celoralţi doi complici la crimă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt