Crimă pentru o cerere de prietenie pe Instagram

Crimă pentru o cerere de prietenie pe Instagram

19 ani de închisoare pentru Rosina - femeia din Spania cunoscută despre ,,Bombonica”, cea care a ucis-o din gelozie pe Denisa Drăgan, o româncă de numai 17 ani. Denisa, care locuia în apropierea Madridului împreună cu părinţii, i-a dat add pe Instagram iubitului criminalei. Gest suficient pentru a declanşa un acces ucigaş de gelozie. Magistraţii spanioli au dat sentinţa definitiviă. Criminala va sta la puşcărie şi va plăti familiei Denisei 250.000 de euro. Durerea maternă însă rămâne imensă, indiferent de deciziile justiţiei.

Imaginile acestea sunt de acum 4 ani, la câteva zile de la moartea Denisei. Întregul oraş era în stare de şoc. Toată lumea a ieşit în stradă, să protesteze într-un marş al tăcerii şi să plângă moartea româncei. Cu lacrimi in ochi şi împietrită de durere, Daniela, mama Denisei, era în fruntea marşului.

Bănuiala a căzut încă de la început pe Rosina, o tânără de 19 ani, care, din ce ştiau vecinii, era actuala logodnică a fostului iubit al Denisei. De câteva luni, Rosina îi trimitea Denisei mesaje ameninţătoare. Mama a decis să meargă la poliţie, însă a fost prea târziu.

Ancheta şi procesul au durat mai bine de 3 ani. Rosina şi-a recunoscut faptele. Câteva luni mai târziu, Rosina şi-a recunoscut crima. A ucis-o pe Denisa pentru că i-a trimis logodnicului ei o cerere de prietenie pe Instagram. Va sta in închisoare 19 ani şi va tebui să plătească 150.000 de euro familiei Denisei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt