Crima din apartament. Principalul suspect ar fi fost prins

Crima din apartament. Principalul suspect ar fi fost prins

Principalul suspect în cazul uciderii fetiţei de 12 ani, găsită moartă într-un apartament din Capitală, ar fi fost prins. El ar fi fost în aceeaşi regiune din Spania unde a fost găsită şi mama fetiţei. Potrivit surselor din anchetă, mama ar fi ştiut de crimă, dar cu toate astea, nu şi-a reclamat iubitul. Femeia a fost audiată în Spania şi e acum în drum spre casă. Tatăl biologic a ridicat trupul neînsufleţit de Institutul de Medicină Legală, iar zilele următoare copila va fi înmormântată.

Mama fetei a aflat de crimă în Spania. A anunţat-o un coleg de muncă de acolo, care susţine că femeia a avut o reacţie cel puţin ciudată. Nici măcar nu şi-ar fi plâns fata.

Femeia susţine că nu ştia că fetiţa ei e moartă. Coincidenţă sau nu, ea a plecat însă în Spania acum o lună, fix când a avut loc şi crima. Potrivit surselor din anchetă, ea a declarat că ştia că fata plecase la tatăl biologic. Însă nu a sunat deloc să vadă dacă cea mică este în siguranţă. Iubitul ei, principalul suspect, ar fi un bărbat agresiv, capabil de orice - spun rudele. După ce a fost audiată de poliţişti, mama a plecat imediat spre ţară.

Tatăl biologic a fost la Institutul de Medicină Legală să ridice trupul neînsufleţit al fetiţei. L-a dus la o capelă din Bucureşti, iar în zilele următoare va avea loc şi înmormântarea.

Ancheta se complică pe zi ce trece. Deşi fata era dată dispărută încă din luna mai, poliţiştii din Bucureşti nu ar fi căutat-o. Ministrul de Interne vrea să afle de ce şi a început o anchetă. Surse din Poliţie susţin că victima nu avea domiciliul în Bucureşti şi, din acest motiv, căutările nu au avut loc în Capitală.

,,Eu mă feresc să fac comentarii asupra unor anchete în curs. Este o anchetă sub coordonarea procurorului. Vă pot asigura că structurile de poliţie desfăşoară activităţi poliţieneşti atât în România, cât şi pe teritoriul altor state din Europa, pentru ca cei vinovaţi de această crimă să fie traşi la răspundere cât mai repede cu putinţă", a declarat ministrul de Interne.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt