Crăciun sărbătorit pe reţelele sociale

Crăciun sărbătorit pe reţelele sociale

Pentru vedetele de la Hollywood, Căciunul a fost un bun prilej de a etala fastul şi opulenţa care le înconjoară. Obişnuite cu lumina reflectoarele, starurile au organizat adevărate sesiuni foto şi video pe care apoi le-au încărcat pe reţelele de socializare. Mariah Carey, Jennifer Lopez şi Kim Kardashian sunt doar câteva dintre numele grele pentru care Crăciunul nu a fost o simplă petrecere în familie.

Mariah Carey a prezentat fanilor un Crăciun într-un decor poveste. Celebra cântăreaţă în vârstă de 52 de ani a publicat pe instagram o serie de fotografii în care apare alături de cele două gemene ale sale şi fostul său soţ, Nick Cannon. Din imagini nu lipseşte nici Moş Crăciun. Acesta a răsplătit-o pe artistă pentru cele 1 miliard de vizualizări obţinute pe Spotify cu melodia All I Want For Christmas Is You

Şi Jennifer Lopez a sărbătorit în familie. Artista în vârstă de 52 de ani a publicat pe Instagram o filmare în care, ajutătă de verişoarele sale, dă proba talentului său şi în bucătărie. Îmbrăcată în pijamale, cântăreaţa a prezentat fanilor rezultatul final al încercărilor sale culinare

Recent divorţată, Kim Kardashian a prezentat publicului larg un album de familie special conceput cu ocazia Crăciunului. Vedeta apare în fotografii alături de cei patru copiii ai ei.

Nici sora divei nu s-a lăsat mai prejos. Khloe Kardashian a pozat într-o ţinută care a făcut furori printre internauţi. A purtat o rochie strălucitoare, de culoare argintie, care i-a pus în valoare formele voluptoase.

Printre celebrităţile care le-au împărtăşit fanilor momente din intimitatea acestor zile s-au numărat şi Miley Cyrus, David Beckham, Heidi Klum şi Jessica Simpson.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt