Crăciun cu buget de pandemie

Crăciun cu buget de pandemie

Suntem în plin maraton al cumpărăturilor de Crăciun: pentru o masă îmbelşugată de sărbători sau pentru cele mai frumoase cadouri. Înarmaţi cu o listă de cumpărături care l-ar face şi pe Moşul invidios, dar cu un buget de pandemie, românii se îndreaptă zilele acestea către locaţiile unde toate visele de sărbători devin realitate: mall-urile şi hypermarketurile. Treabă multă au şi comercianţii. Cum vor să atragă cumparatori după cele mai mari reduceri ale anului? Simplu: scot la vânzare, cu reduceri sau promoţii, tot ce are Crăciunul mai bun: globuri, luminiţe, brazi sau jucării tematice.

În preajma sărbătorilor, agitaţia de pe străzi se mută în marile magazine. Odată ce ai păşit în lumea virtuală a lui Moş Crăciun, totul te îmbie să mergi cumpărături: decoraţiunile de poveste, vitrinele strălucitoare, reducerile şi promoţiile la aproape orice sau pur şi simplu grija de a nu te întoarce
acasă fără bunătăţi pentru cei dragi.

Pentru domni, prima oprire este la magazinele cu bijuterii şi parfumuri. Anul acesta n-au voie să dea greş… Doamnele, în schimb, caută de toate, pentru toţi - de la haine, accesorii şi cosmetice, până la obiecte pentru gospodărie sau coşuri cu bunătăţi pentru familie.

Cumpărătorii sunt ajutaţi să se decidă, atât pentru cadouri, cât şi pentru alte achiziţii, de către retaileri. În 2020, aceştia au făcut tot felul de reduceri şi campanii speciale.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt