Crăciun cu buget de pandemie - Prima News

Crăciun cu buget de pandemie

Clienti viziteaza magazine cu ocazia inaugurarii extensiei Shopping City Galati, joi, 16 noiembrie, 2017. Investitia centrului comercial din Galati de catre grupul NEPI Rockcastle se ridica la aproximativ 70 milioane euro iar numarul de angajati a urcat la aprox. 600.

Suntem în plin maraton al cumpărăturilor de Crăciun: pentru o masă îmbelșugată de sărbători sau pentru cele mai frumoase cadouri. Înarmați cu o listă de cumpărături care l-ar face și pe Moșul invidios, dar cu un buget de pandemie, românii se îndreaptă zilele acestea către locațiile unde toate visele de sărbători devin realitate: mall-urile și hypermarketurile. Treabă multă au și comercianții. Cum vor să atragă cumparatori după cele mai mari reduceri ale anului? Simplu: scot la vânzare, cu reduceri sau promoții, tot ce are Crăciunul mai bun: globuri, luminiţe, brazi sau jucării tematice.

În preajma sărbătorilor, agitația de pe străzi se mută în marile magazine. Odată ce ai pășit în lumea virtuală a lui Moș Crăciun, totul te îmbie să mergi cumpărături: decorațiunile de poveste, vitrinele strălucitoare, reducerile și promoțiile la aproape orice sau pur și simplu grija de a nu te întoarce
acasă fără bunătăți pentru cei dragi.

Pentru domni, prima oprire este la magazinele cu bijuterii și parfumuri. Anul acesta n-au voie să dea greș… Doamnele, în schimb, caută de toate, pentru toţi – de la haine, accesorii şi cosmetice, până la obiecte pentru gospodărie sau coşuri cu bunătăţi pentru familie.

Cumpărătorii sunt ajutați să se decidă, atât pentru cadouri, cât și pentru alte achiziții, de către retaileri. În 2020, aceștia au făcut tot felul de reduceri și campanii speciale.Total
0
Shares
Total
0
Share