Coronavirus: Nivel maxim de restricţii antiepidemice la Londra şi împrejurimi, începând de miercuri

Coronavirus: Nivel maxim de restricţii antiepidemice la Londra şi împrejurimi, începând de miercuri

Autorităţile britanice au ridicat la maximum (#Tier3/Very High) nivelul de alertă pentru Londra (toate cele 32 de cartiere şi City of London) şi părţi ale regiunilor Essex şi Hertfordshire începând de miercuri 16 decembrie, din cauza creşterii numărului de cazuri de infecţie cu coronavirus, informează Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

Conform regulilor pentru acest nivel de alertă, nu sunt permise întâlnirile în spaţiile închise cu persoane din afara familiei şi nici adunări formate din mai mult de 6 persoane în spaţii exterioare precum parcurile, plajele sau zonele de agrement din afara oraşelor.

De asemenea, se închid restaurantele, puburile, cafenelele, hotelurile, pensiunile, campingurile şi casele de oaspeţi, locurile de joacă din spaţiile închise, sălile de distracţie (cazinouri, săli de bingo, cinematografe, teatre, săli de concerte).

Se recomandă evitarea călătoriilor în afara regiunii de rezidenţă cu excepţia celor necesare (în scop de muncă, educaţie sau tratament medical)

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt