Copilărie distrusă cu premeditare

Copilărie distrusă cu premeditare

A gândit totul dinainte, până în cele mai mici detalii, ca să se asigure că-şi poate duce planul la capăt. Vorbim despre bărbatul care le-a violat pe cele două copile din Braşov. Deşi nu avea permis, acesta a reuşit să le ducă pe fete în pădurea în care îşi păstorea oile atunci când era cioban. Povestea se putea termina şi mai tragic pentru fete, dacă nu ar fi fost văzute de câţiva localnici care l-au urmărit şi l-au pus pe fugă. Prins de poliţişti, agresorul a recunoscut totul şi a fost arestat pentru 30 de zile. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Deşi fetele sale au fost violate cu sălbăticie, mama acestora nu are, se pare, niciun sentiment de vinovăţie şi se comportă ca si cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Rudele şi vecinii arunca insa intreaga vina asupra ei.

După ce le-a agresat sexual pe fete, bărbatul de 42 de ani a încercat să scape cu fuga. A dat, însă, de nişte localnici, care credeau că a venit la furat de lemne.

Filmul zilei groaznice trăite de fetitele de 10 si 12 ani a fost descris de procurorul de caz, care a explicat că ele au fost violate în două rânduri. Pentru a accepta ceea ce li se făcea, copilele au fost şi bătute.Victimele au fost preluate de cei de la Protecţia Copilului.

După terminarea anchetei, DGASPC va hotărî dacă fetele vor ajunge in plasament sau nu şi dacă părinţii vor fi decăzuţi din drepturi.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt