Copil răpit în Italia, găsit în România

Copil răpit în Italia, găsit în România

Un copil român, răpit din oraşul italian Padova, chiar de lângă mama lui, a fost găsit în… România. Era însoţit de tată şi călătoreau cu trenul. Poliţiştii de frontieră din Curtici l-au recunoscut pe cel mic pentru că pe numele lui exista o alertă europeană de persoană dispărută. Băiatul a fost imediat preluat de asistenţii de la protecţia copilului, iar mama a fost anunţată să revină în ţară, pentru a-l lua înapoi.

Pe 5 octombrie, femeia îşi ducea linistită copilul la gradinita, in Padova, cand a fost atacata pe stradă de mai mulţi bărbaţi, care au coborât dintr-un autoturism negru.

Desi politistii italieni au ajuns in cateva minute la locul incidentului, duba cu care a fost rapit baiatul nu a mai fost
găsita. Trei zile mai tarziu la controlul de frontiera din gara Curtici, copilul avea sa fie gasit. Era insotit de tatal sau.

NU este pentru prima data cand copilul este rapit de tată. In 2018, l-a luat de langa mamă şi aceasta nu a stiut nimic de el mai bine de 8 luni, după ce a facut singură o munca de detectiv.

Atunci tatăl si-a tinut copilul in brate pe un acoperis si a amenintat ca se va arunca de la inaltime dacă îl ia de langă el.

Baiatul a fost incredintat mamei inca de acum trei ani, printr-o sentinta data de tribunalul Bucuresti.

Tatăl minorului este cercetat în libertate pentru nerespectarea unei sentinţe judecătoreşti

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt