Copil mort în condiţii suspecte

Copil mort în condiţii suspecte

Moarte suspectă la Spitalul de Pediatrie din Braşov! Un copil de doi ani a murit după ce a stat internat mai multe zile în unitatea sanitară. Medicii de acolo au declarat deja că gripa este boala care l-a ucis, însă cei de la DSP Braşov susţin că încă aşteaptă rezultatul necropsiei.

Decesul nu este însă pus pe seama gripei nici de către oficialii din Ministerul Sănătăţii. Până se va lămuri acest caz vedem care este situaţia în spitale. Camerele de gardă sunt pline de copii care fac complicaţii din cauza virozelor . Medicii îi sfătuiesc pe părinţi să îi ferească pe cei mici de locurile aglomerate.

Copilul de 2 ani a ajuns la spital la începutul acestei sătpămâni la Spitalul de Pediatrie Braşov în stare gravă. Medicii s-au chinuit să-l ţină în viaţă însă a fost în zadar. Părinţii copilului sunt distruşi şi aşteaptă să se facă lumină în acest caz.

Oficialii din Ministerul Sănătăţii au anunţat că, din informaţiile care există până acum în acest caz, cauza morţii copilului nu a fost infecţia cu virusul gripal. Între timp însă, situaţia este dificilă în spitale. Camerele de gardă ale spitalelor sunt pline. Din 15 decembrie până acum au fost înregistare peste 140.000 de cazuri cu infecţii respiratorii. Doar în cazul gripei rata de pozitivare a testelor efectuate a ajuns la 37%.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt