Copil de trei ani ucis de un TIR pe trecerea de pietoni

Copil de trei ani ucis de un TIR pe trecerea de pietoni

Tragedie fără margini în localitatea ieşeană Leţcani. Un băieţel de trei ani a murit strivit de un TIR, pe o trecere de pietoni. Frăţiorul lui de şase ani a scăpat cu viaţă. Cei doi traversau strada regulamentar, împreună cu tatăl lor, dar şoferul nu a mai putut opri mastodontul. Vă avertizez, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Tragicul accident a avut loc pe Drumul Naţional 28, în localitatea Leţcani, în jurul orei 10 şi jumătate. Martorii spun că tatăl copiilor îl ţinea pe băiatul de 3 ani în brate, iar pe cel de şase ani de mână când a început să traverseze pe trecerea de pietoni. Şoferul tirului, care se apropia, nu i-a observat, însă, aşa că nu a reusit să frâneze la timp.

Lovit violent de TIR, tatăl a scăpat băieţelul de 3 ani din braţe, iar acesta nu a mai avut nicio şansă. Tatăl şi băiatul de şase ani au scăpat cu viaţă.. Cel mic a fost transportat cu ambulanţa la spitalul Sf. Maria din Iaşi.

Poliţiştii încearcă acum să afle ce s-a întîmplat, cum s-a produs tragedia. Pe numele şoferului de TIR a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt