Controlul ANPC ne ajută, pentru că a evidenţiat nişte probleme pe care le-am sesizat în urmă cu mult timp

 Controlul ANPC ne ajută, pentru că a evidenţiat nişte probleme pe care le-am sesizat în urmă cu mult timp

Controlul derulat miercuri de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor ne ajută, pentru că a scos în evidenţă probleme pe care le-am sesizat în urmă cu mult timp şi poate luăm nişte măsuri acolo unde cetăţenii au sesizat probleme, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, directorul general al Societăţii de Transport Bucureşti, Adrian Criţ.

"Urmare a ceea ce s-a întâmplat, şi sincer vă zic, controlul ANPC pe noi ne ajută pentru faptul că nişte probleme pe care eu le-am sesizat în urmă cu mult timp au fost scoase în evidenţă şi poate luăm nişte măsuri punctuale acolo unde cetăţenii au sesizat nişte lucruri, pentru că ANPC a venit în control urmare a unor sesizări. E clar că, dacă ne dorim calitate în transportul public, avem nevoie de concurenţă pe anumite servicii. Dacă vorbim de efectuarea serviciului de transport public pe suprafaţă, în momentul de faţă STB e concurat de încă trei operatori", a spus Criţ.

Potrivit acestuia, în urma controlului, în prima fază au fost oprite de la a intra pe traseu câteva zeci de mijloace de transport în comun, dar s-a intervenit punctual şi au mai rămas "doar câteva care nu au intrat în circulaţie".

Şeful STB a menţionat că au fost controlate şapte puncte de lucru, iar şase dintre acestea au fost amendate, cuantumul amenzilor fiind între 20.000 şi 50.000 de lei.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt