Container cu peste 25 tone de deşeuri, descoperit în Portul Constanţa Sud Agigea - Prima News

Container cu peste 25 tone de deşeuri, descoperit în Portul Constanţa Sud Agigea

Un container sosit din Germania, ce conţinea peste 25 tone de deşeuri – cauciuc, care urmau să fie importate în România fără respectarea prevederilor legale, a fost descoperit în Portul Constanţa Sud Agigea.

“În data de 14 iunie, în urma unor activităţi informativ-operative desfăşurate, poliţiştii de frontieră, în cooperare cu lucrători vamali şi comisari din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Constanţa, au identificat un container, sosit din Germania, pentru o firmă de pe raza judeţului Vâlcea care efectua activităţi de import în România”, se arată într-un comunicat al Gărzii de Coastă transmis marţi AGERPRES.

În urma verificărilor suplimentare, echipa de control a constatat faptul că în container se aflau paleţi încărcaţi cu 25 de tone de deşeuri cauciuc, marfă care nu corespunde cu datele declarate şi cuprinse în documentele folosite la autoritatea vamală.

În acest sens, a fost luată măsura nepermiterii importului pe teritoriul României de către comisarii Gărzii de Mediu Constanţa, deoarece mărfurile sunt deşeuri.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share