Consilierii locali ai PNL anunţă că nu vor vota bugetul Sectorului 1 motivând că este ilegal - Prima News

Consilierii locali ai PNL anunţă că nu vor vota bugetul Sectorului 1 motivând că este ilegal

Consilierii locali ai PNL anunţă că nu vor vota bugetul Sectorului 1, propus pentru a doua oară de primarul Clotilde Armand, pe motiv că este ilegal, întrucât este construit pe baza unei organigrame suspendate de Tribunalul Bucureşti.

“O nouă săptămână, o nouă şedinţă de Consiliu Local la Sectorul 1. Deşi, faţă de precedenta şedinţă, au apărut elemente noi, care confirmă că bugetul propus consilierilor locali ignoră decizia Tribunalului Bucureşti şi este evidentă necesitatea refacerii acestuia pentru a intra în legalitate, pentru primarul Sectorului 1 legea pare să fie opţională. Proiectul de buget de pe ordinea de zi de astăzi este identic cu cel propus anterior, construit pe baza unei organigrame suspendate de Tribunalul Bucureşti. În consecinţă, consilierii PNL Sector 1 vor solicita scoaterea acestui punct de pe ordinea de zi, refacerea urgentă a proiectului de buget şi o dezbatere publică a noii forme”, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES de PNL Sector 1.

PNL Sector 1 menţionează că a solicitat în repetate rânduri primarului şi aparatului administrativ al acesteia, inclusiv secretarului general, să respecte legea şi decizia Tribunalului Bucureşti, să ia toate măsurile necesare pentru revenirea la organigrama anterioară hotărârii de Consiliu Local şi să refacă de urgenţă proiectul de buget, în condiţii de legalitate.

Preşedintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja, a atras atenţia că se apropie termenul pentru votarea bugetului.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share