Cod galben de ploi în toata ţara! Grindina a făcut prăpăd

Cod galben de ploi în toata ţara! Grindina a făcut prăpăd

Vremea s-a schimbat radical în mare parte de ţară, iar furtunile au făcut prăpăd. În Dolj, Alba şi Bihor grindina a lovit cu putere şi a transformat totul într-un peisaj de iarnă. În Argeş mai multe gospodării au fost inundate. Meteorologii avertizează că vom avea parte de furtuni violente şi săptămâna următoare.

O ploaie torenţială care a durat doar câteva zeci de minute a făcut prăpăd în satul Arieşeni din judeţul Alba. Mai mulţi şoferi au fost nevoiţi să tragă pe dreapta din cauza bucăţilor mari de grindină. Vizibilitatea era scăzută şi nimeni nu mai putea înainta în siguranţă. În urma furtunii, străzile din sat au rămas acoperite de gheaţă.

Prăpăd a fost şi în judeţul Dolj. La Craiova, a plouat cu grindină, iar din cauza cantităţii mari de apă, în unele locuri canalizările nu au mai făcut faţă. Oamenii s-au trezit cu apa în curţi.

Şi în juduţul Argeş au fost probleme din cauza vremii. A plouat atât de mult încât în trei comune a fost nevoie de intervenţia pompierilor. În mai multe gospodării beciurile s-au umplut de apă. În judeţul Bihor, tot din cauza grindinii, peisajul s-a schimbat brusc cu unul iernatic.

Abia de marţi se opresc ploile, iar temperaturile vor ajunge chiar şi la 30 de grade în anumite zone ale ţării.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt