Claudiu Năsui: Categoriile care beneficiază de pensii speciale sunt cele care au „roit” în jurul clasei politice de la noi

Claudiu Năsui: Categoriile care beneficiază de pensii speciale sunt cele care au „roit” în jurul clasei politice de la noi

Pensiile speciale se blochează în majoritatea parlamentară, pentru că PNL şi PSD nu vor să desfiinţeze pensiile speciale, mai mult, au apărut şi alte categorii „după ce am depus o lege” pentru tăierea acestor privilegii, a declarat la Prima News deputatul USR Claudiu Năsui, fost ministru al Economiei.

„Categoriile care au pensii speciale sunt cele care au roit în jurul clasei politice, pentru că o bună parte a clasei politice intră în politică doar pentru privilegii”, a spus Năsui.

El s-a declarat convins că şi banii din taxa de solidaritate din energie ar putea să fie folosiţi pentru plata pensiilor speciale şi a altor datorii ale statului.

„Banii din taxa de solidaritate ar trebui să rămână în companii pentru investiţii”, crede politicianul.

El a spus că statul va avea bani să plătească pensiile, dar nu vom mai putea cumpăra nimic din ele, ca în anii 90 când „eram toţi milionari, dar săraci” şi că momentan economia românească funcţionează greu, în ciuda statului, şi nu vom putea evita o recesiune..

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt