City break la malul mării

City break la malul mării

Litoralul nu este frumos doar vara. Şi primăvara are un farmec deosebit. Te poţi bucura de weekend-uri relaxante cu vreme caldă şi poţi redescoperi unul dintre cele mai interesante şi mai vechi oraşe din România: Constanţa. Dacă alegi un city break aici, afaceriştii locali îţi propun meniuri speciale, plimbări pe mare, tururi gratuite şi vizite la acvariu şi delfinariu. Totul, la preţ redus.

Un city break în Constanţa incepe, cum altfel, cu o croaziera pe Marea Neagra. Barci special amenajate asteapta turistii ancorate in Portul Tomis, croazierele se fac de dimineata pina seara, iar capitanul este si ghidul tuturor. Aproape o ora dureaza calatoria pe crestele valurilor in miezul zilei sau seara la apus.

Din largul marii, corabia se-ntoarce la mal direct intre retaurantele care se-ntind pe toata lungimea cheiului in portul Tomis. Zeci de plite sfaraie in bucatariile care primesc peste si delicatese direct la malul apei. Cherhanalale Constantei sunt renumite pentru fructele de mare gatite in stil local si mediteraneean.

Un city break propus de agentiile turistice insemnă două sau trei nopti de cazare in hoteluri de 3 sau 4 stele, reduceri cu 10 procente la cherhanalele ce se vor inscrtie in programul "Constanta City Break", transportul gratuit catre muzee, Acvariu si Delfinariu, sau unele reduceri la aceste obiective. In plus, cei care doresc pot partiicpa la degustari de vinuri, pot face turul cetatilor din Dobrogea si o excursie de o zi in Delta Dunarii.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt