Cinefili scandalangii la un film românesc

Cinefili scandalangii la un film românesc

Filmul ,,Romina" provoacă isterie la cinema! E vorba despre un lungmetraj cu maneliestul Bogdan de la Ploieşti şi cântăreaţa Nicole Cherry în rolurile principale, lansat acum câteva zile în România. O proiecţie a peliculei într-o sală de cinema din Ploieşti, oraşul de baştină al protagonisului, a fost oprită de poliţie, după ce mai mulţi spectatori au început să se ameninţe cu bătaia. Într- altă sală, fanele artisului au dansat pentru ceilalţi spectactori.

Secvenţele sunt cât se poate de reale. Nu fac parte dintr-un film, dar s-au întâmplat într-o sală de cinema. În Ploieşti, la proiecţia filmului Romina Viaţa Mea, unde mai mulţi spectatori s-au luat la ceartă, supăraţi că locurile de pe bilete nu au fost respectate. Pentru că scandalagiii au ajuns la ameninţări, a fost chemată poliţia.

Cu peste 35.000 de bilete vândute înainte de lansarea oficială, proiecţia filmului a generat însă şi multe controverse. Pe Tik- Tok au apărut imagini cu mizeria lăsată în urmă de spectatori într-una dintre săli. După ei au curăţat chiar protagoniştii filmului. În timpul unei alte proiecţie, animate de muzica din film, două tinere s-au ridicat de pe scaune şi au început să danseze.

Filmul a fost realizat de aceeaşi casă de producţie ca TeamBuilding. Şi are în distribuţie o mulţime de cântăreţi, precum Nicole Cherry, Rareş Mariş, Bogdan de la Ploieşti, Costel Bijoux sau Tzanca Urgaanu.

Selly şi Bromania apar şi ei în film.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt