Chirurg renumit din Timișoara, reținut după un flagrant - Prima News

Chirurg renumit din Timișoara, reținut după un flagrant

Un cunoscut chirurg din Timișoara a fost reținut astăzi de polițiștii anti-corupție, pentru luare de mită. Medicul Marian Gașpar a fost prins în flagrant în timp ce primea 1.000 de euro de la un pacient, pentru o operație. Anchetatorii vorbesc, însă, de mult mai multe sume pe care le-ar fi primit.

Procurorii și polițiștii au descins în clădirea Institutului de boli cardio-vasculare din Timișoara, la primele ore ale dimineții. După ce medicul a fost prins în flagrant, oamenii legii i-au percheziționat și mașina, aflată în curtea institutului. Acolo nu au găsit, însă, nimic. Colegilor nu le vine să creadă că ar fi putut lua mită, cu atât mai mult cu cât este un reputat chirurg. Preda la Universitatea de medicină și farmacie din Timișoara și mai avea doar doi ani până la pensie.

Marian Gașpar este de 19 ani șeful secției de chirurgie cardiacă a Institului de boli cardio-vasculare. Începând din primăvara acestui an, conducea și secția de chirurgie cardiacă pediatrică. De altfel, el a și realizat, în oraș, după mai bine de 20 de ani, prima operație pe cord la un copil .

La sfârșitul lunii mai, un alt medic faimos din Timișoara a fost acuzat de luare de mită. Octavian Mazilu, fost manager al Spitalului Municipal, a fost reținut de polițiștii si procurorii Direcției Generale Anticorupție, tot în urma unui flagrant. El se află acum sub control judiciar, iar ancheta este în desfășurare.

Total
1
Shares
Total
1
Share