Cele mai tari petreceri de Revelion

Cele mai tari petreceri de Revelion

Mai sunt câteva ore până când ne vom luam ,,La revedere” de la acest an şi vom întâmpina 2023. Oamenii sunt dornici să petreacă şi să se distreze. Aşa că ofertele restaurantelor sunt pe toate gusturile. Cei care nu au încă niciun plan de Revelion şi nici nu sunt dispuşi să intre la cheltuială pot opta pentru spectacolele în aer liber.

În restaurantele din Capitală pregătirile sunt în toi. Organizatorii anunţă cea mai mare petrecere din oraş. Peste 1000 de oameni sunt aşteptaţi să vină să se distreze în noaptea dintre ani. Pentru un pachet de Revelion preţurile au început de la 500 de lei, iar biletele s-au epuizat încă din luna noiembrie.

Cine îşi doreşte o experienţă cu totul specială, va petrece noaptea dintre ani la acest restaurant din nordul oraşului. Petrecerea are loc la etajul al 36-lea al unei clădiri de biroruri. Un loc la geam, de unde se poate vede cel mai bine focul de artificii, costă 1.000 de lei.

Cine nu a apucat să-şi rezerve un loc într-un club sau restaurant se va putea distra la fel de bine şi în aer liber. În toate marile oraşe din ţară sunt pregătite spectacole şi concerte.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt