Cele mai scumpe coşuri de gunoi din România, amplasate fără nicio logică în Constanţa. „Se numeşte furt din banii contribuabililor”

Cele mai scumpe coşuri de gunoi din România, amplasate fără nicio logică în Constanţa. „Se numeşte furt din banii contribuabililor”

Peste 1,2 milioane de lei a cheltuit Primăria Constanţa pentru achiziţionarea a 400 de coşuri de gunoi pe care apoi le-a amplasat în zone în care existau deja alte coşuri.

Epopeea coşurilor de gunoi, achiziţionate de Primăria Constanţa, continuă. Cele mai scumpe 400 de coşuri din România (peste 3.000 de lei/bucata) au fost amplasate fără nicio logică în municipiu şi staţiunea Mamaia, spre nemulţumirea locuitorilor.   

În Piaţa Ovidiu din Constanţa, administraţia locală a amplasat zeci de coşuri de gunoi chiar lângă cele existente deja, care nu dădeau semne de uzură. Astfel, s-a ajuns ca pe o alee de 30 de metri, paralelă cu o latură a Muzeului de Istorie şi Arheologie, să fie cinci coşuri de gunoi (două vechi şi trei noi).   

Şi în staţiunea Mamaia au fost instalate, cu câteva săptămâni înainte de finalul sezonului estival o mulţime de coşuri de gunoi, din lotul achiziţionat cu 1,2 milioane de lei (fără TVA). Acestea au fost puse chiar lângă cele existente, din beton, care, spun oamenii, nu dădeau semne că trebuie înlocuite şi care se încadrau în peisajul gândit pentru mobilierul zonei de promenadă (şi băncile sunt prinse tot în beton).

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt