Cele mai premiate branduri din HORECA

Cele mai premiate branduri din HORECA

Un brand mic, românesc, care promovează mâncarea sănătoasă, a reuşit să se impună în faţa unor coloşi internaţionali. A câştigat premiul pentru cel mai bun quick serving restaurant, adică restaurant cu servire rapidă, la Gala Romanian Hospitality Awards.

Evenimentul, desfăşurat sub Înalt Patronajul Majestăţii Sale Margareta, Cutodele Coroanei române, promovează şi premiază top performerii anului în ospitalitatea autohtonă, în cadrul a 19 categorii de jurizare, printre care Cel mai bun restaurant, Cel mai bun hotel, Cea mai bună cafenea, Cel mai bun antreprenor sau Cel mai bun QSR. Juriul este format din peste 130 de antreprenori şi profesionişti de top din HoReCa şi industrii conexe.

Sabrina Marinescu, cofondatoarea brandului câştigător, a fost invitată la FOCUS şi a spus că ,,interesul românilor a crescut, oamenii au început să fie mai atenţi la felul în care mănâncă, ce mănâncă. Da, a crescut interesul. Şi nu doar al românilor. Este foarte dificil să îmbinăm mâncarea sănătoasă cu quick service-ul, dar este important să ai reţete sănătoase. Mâncare sănătoasă este simplă, în general lucrurile cu cât sunt mai prelucrate, cu atât îşi pierd din nutrienţi, din valoarea nutritivă. Ca atare, simplu e mai bun. Dar e şi repede."

,,Un ingredient foarte nutritiv este avocado, este şi în trend, plus că este foarte bun", a amintit Sabrina Marinescu care a precizat că ,,mâncarea sănătoasă este mai scumpă decât cea prelucrată şi nesănătoasă, iar oamenii sunt din ce în ce mai atenţi la ce cumpără şi ce valoare au lucrurile pe care le cumpără. Din fericire, mâncarea sănătoasă are o valoare mai mare pentru tine, ca sănătate."

foto: avocadoo.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt