Cel mai prost îmbrăcate vedete pe covorul roșu de la Grammy 2022 - Prima News

Cel mai prost îmbrăcate vedete pe covorul roșu de la Grammy 2022

Covorul roșu de la Grammy, similar celui de la MTV VMA, este prin tradiție un loc al dezastrelor stilistice, dar dintr-un motiv cât se poate de bun. Lipsit de regulile stricte ale evenimentelor similare din zona filmului, la Grammy fiecare simte nevoia să se îmbrace cum dorește, împingând deseori limite, distrându-se sau fiind cât mai provocator cu putință. Lucrul acesta face ca defilarea vedetelor să fie și mai surprinzătoare, și mai amuzantă decât în cazul altor ceremonii de profil.

Cu alte cuvinte, nu prea ai cum să te plictisești privind defilarea vedetelor pe covorul roșu de la Grammy. Și pentru că celebritățile se întrec în ținute bizare, dar mai ales pentru că pare să nu le pese cum vor fi privite… ba chiar să se bucure dacă ansamblurile pe care le poartă devin virale pe internet. Așadar, fără malițiozitate, trebuie să spunem că unii dintre invitați au iscat discuții… cu siguranță, cu intenție.

Cum ți-am mai povestit și în alte rânduri, semnalarea unor ținute nefericite nu înseamnă o condamnare definitivă a gusturilor celor care le-au ales. Este cazul și pentru covorul roșu de la Grammy, unde am avut parte de erori (rochia vintage Jean Paul Gaultier, din 2006, purtată de Sza, ar fi arătat cu siguranță mai bine pe altcineva, iar intenția de a readuce în atenția publicului o rochie odinioară celebră nu trebuie ignorată), dar și de decizii de a șoca – este cazul Taylei Parx, talentata muziciană care și-a adus aportul la succesul unor Justin Bieber sau Ariana Grande, dar care s-a distrat de minune în ținuta ei inspirată de un dinozaur.

Total
0
Shares
Total
0
Share