Cel mai prost îmbrăcate vedete pe covorul roşu de la Grammy 2022

Cel mai prost îmbrăcate vedete pe covorul roşu de la Grammy 2022

Covorul roşu de la Grammy, similar celui de la MTV VMA, este prin tradiţie un loc al dezastrelor stilistice, dar dintr-un motiv cât se poate de bun. Lipsit de regulile stricte ale evenimentelor similare din zona filmului, la Grammy fiecare simte nevoia să se îmbrace cum doreşte, împingând deseori limite, distrându-se sau fiind cât mai provocator cu putinţă. Lucrul acesta face ca defilarea vedetelor să fie şi mai surprinzătoare, şi mai amuzantă decât în cazul altor ceremonii de profil.

Cu alte cuvinte, nu prea ai cum să te plictiseşti privind defilarea vedetelor pe covorul roşu de la Grammy. Şi pentru că celebrităţile se întrec în ţinute bizare, dar mai ales pentru că pare să nu le pese cum vor fi privite… ba chiar să se bucure dacă ansamblurile pe care le poartă devin virale pe internet. Aşadar, fără maliţiozitate, trebuie să spunem că unii dintre invitaţi au iscat discuţii… cu siguranţă, cu intenţie.

Cum ţi-am mai povestit şi în alte rânduri, semnalarea unor ţinute nefericite nu înseamnă o condamnare definitivă a gusturilor celor care le-au ales. Este cazul şi pentru covorul roşu de la Grammy, unde am avut parte de erori (rochia vintage Jean Paul Gaultier, din 2006, purtată de Sza, ar fi arătat cu siguranţă mai bine pe altcineva, iar intenţia de a readuce în atenţia publicului o rochie odinioară celebră nu trebuie ignorată), dar şi de decizii de a şoca – este cazul Taylei Parx, talentata muziciană care şi-a adus aportul la succesul unor Justin Bieber sau Ariana Grande, dar care s-a distrat de minune în ţinuta ei inspirată de un dinozaur.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt