Cazările în bungalow, la mare căutare

Cazările în bungalow, la mare căutare

Clipe de relaxare într-un loc în care să nu se audă decât zgomotul plăcut al naturii! Este tipul de cazare pe care îl aleg tot mai multe cupluri dornice de o oază de linişte, natură şi romantism. În Mărginimea Sibiului, astfel de locuri au devenit extrem de căutate la început de sezon estival. Cererea este aproape dublă faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Explicaţia stă în preţurile accesibile de după pandemie, sau în cardurile de vacanţă acceptate, mai nou, şi-n astfel de locuri.

Suntem în localitatea Porumbacu de Sus din judeţul Sibiu, într-un complex turistic care cuprinde patru căsuţe din lemn. Acestea sunt construite printre copaci, la o înalţime de 3 metri, pe o suprafaţă de peste 80 de metri pătraţi. Fiecare căsuţă este utilată cu tot ce au nevoie cei care ajung aici: cuplurile care vor o evadare din cotidian în mijlocul naturii! Preţul pentru o noapte într-o căsuţă în copac porneşte de la 700 lei, cu mic dejun inclus.

Coborâm dintre copaci şi mergem mai departe, la 30 de kilometri de Sibiu, în satul Sibiel. Chiar pe culmile unui deal este un alt complex turistic inedit, cu 8 bungalow-uri din lemn. Turiştii care se cazează aici vin din toate colţurile ţării. Chiar şi restaurantul complexului este într-un bungalow construit 100% din lemn.

Tariful pentru un pachet cu demipensiune la bungalow, cu acces la ciubăr, masaj şi saună porneşte de la 200 euro pe noapte pentru două persoane. Sunt acceptate la plată inclusiv cardurile de vacanţă.

foto: wildventure.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt