Cauţiune de un milion de euro pentru Daniel Tudorache. Fostul primar s-a suspendat din PSD

Cauţiune de un milion de euro pentru Daniel Tudorache. Fostul primar s-a suspendat din PSD

Fostul primar al Sectorului 1 Daniel Tudorache este cercetat sub control judiciar de Direcţia Naţională Anticorupţie. Procurorii au stabilit o cauţiune de un milion de euro.

UPDATE 12:00 Fostul primar al Sectorului 1 Daniel Tudorache a anunţat, după ce a fost pus sub control judiciar sub cauţiune pentru complicitate la trafic de influenţă şi spălare a banilor, că a decis să se suspende din PSD. “Sunt nevinovat şi sper ca Justiţia să facă lumină cât mai repede în acest dosar. Nu doresc să pun în pericol şansele reale de câştigare a alegerilor parlamentare, pe care le are partidul al cărui membru sunt de peste 20 de ani”, a afirmat el. ”În lumina evenimentelor recente, am luat decizia de a mă suspenda din PSD. Sunt nevinovat şi sper ca Justiţia să facă lumină cât mai repede în acest dosar. Nu doresc să pun în pericol şansele reale de câştigare a alegerilor parlamentare, pe care le are partidul al cărui membru sunt de peste 20 de ani şi în slujba căruia mi-am pus toată activitatea politică”, a scris, pe Facebook, Daniel Tudorache.

Anterior, el a explicat, tot pe Facebook, că a fost convocat, vineri seară, la DNA, “unde am zăbovit mai mult de 12 ore, cerându-mi-se explicaţii pentru presupuse fapte din urmă cu mai mult de 12 ani”.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt