Căutat în America, prins în Bucureşti

Căutat în America, prins în Bucureşti

Un american căutat peste Ocean a fost reţinut în România. Este liderul unei grupări neo-naziste care comis acte de o violenţă ieşită din comun la mai multe manifestaţii din California. Robert Rundo conduce "Rise Above Movement", o mişcare ce susţine supremaţia albilor. Acum urmează să fie extrădat.

Bărbatul se numeşte Robert Rundo. S-a născut în districtul Queens din New York în 1990. Şi de-a lungul timpului a fost arestat de numeroase ori. Treptat, Rundo a devenit un cunoscut lider al mişcării neo-naziste de peste Ocean. Din infractor mărunt, a ajuns liderul unei organizaţiei ,,Rise Above Movement". Grupul, extrem de violent, a fost parte la numeroase lupte de stradă şi mitinguri care s-au sfârşit sângeros.

Membrii organizaţiei conduse de Rundo se pregăteau în stil militar şi doreau instaurarea anarhiei în marile oraşe americane. Se îmbrăcau la fel pentru a se recunoaşte între ei. Haine gri şi măşti pe care era imprimat un craniu.

Prins la Bucureşti, Robert Rundo se află în arestul poliţiei Capitalei. Un judecător român a decis arestarea lui î vederea extrădării.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt