Cărţile de dezvoltare personală, la mare căutare

Cărţile de dezvoltare personală, la mare căutare

După anii grei de pandemie, iată că acum suntem nevoiţi să facem faţă unei serii întregi de crize noi. Aşa că tot mai mulţi dintre noi încercăm să căutăm echilibrul şi liniştea interioară. Vrem să ne cunoaştem mai bine şi de ce nu, să găsim motivaţie pentru a merge mai departe. Nu e de mirare că, la târgurile de carte cele mai căutate volume sunt cele de devoltare personală.

Zeci de iubitori de carte şi-au dat întâlnire, în acest sfârşit de săptămână, în inima oraşului de pe Someş. Scriitori şi cititori, cu toţii s-au bucurat de atmosfera festivalului internaţional de carte Transilvania, ajuns la ce-a de-a opta ediţie. După zeci de minute petrecute printre standuri, puţini au fost cei care au plecat acasă cu mâna goală.

Cărţile de dezvoltare personală s-au vândut cel mai bine. Semn că românii sunt tot mai interesaţi de autocunoaştere şi motivaţie în această perioadă. Spre bucuria organizatorilor, anul acesta festivalul a adunat cei mai mulţi participanţi. Iubitorii de carte au avut parte şi de întâlniri cu scriitori.

Statisticile arată, însă, că România stă prost la capitolul citit. Potrivit Eurostat, doar 7% dintre români cumpără măcar o carte pe an.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt